Žuvies kepsniukai pikantiškoje tešloje

Ingredientai:

1 kg Šaldytų jūros lydekų filė
pagal skonį Žuvies prieskoniai
pagal skonį Aliejus (kepimui)
1 stiklinė Majonezas
2 vnt. Kiaušiniai
6 šaukštas Krienai
8 šaukštas Krakmolas

Gaminimas:

Atšildytą lydekų filė įtrinkite prieskoniais ir 1 val. palaikykite kambario temperatūroje. Tešlai skirtus produktus plakite, kol susidarys vientisa masė.

Žuvies filė sudėkite į tešlą ir joje pamarinuokite 0,5 val. Tada žuvį iš abiejų pusių apkepkite įkaitusiame aliejuje, po to dar kartą apvoliokite tešloje ir vėl apkepkite. Patiekti tokius kepsniukus galima ir karštus, ir šaltus.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.