Žuvies kepsniukai pikantiškoje tešloje
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
1 kg | Šaldytų jūros lydekų filė |
pagal skonį | Žuvies prieskoniai |
pagal skonį | Aliejus (kepimui) |
1 stiklinė | Majonezas |
2 vnt. | Kiaušiniai |
6 šaukštas | Krienai |
8 šaukštas | Krakmolas |
Gaminimas:
Atšildytą lydekų filė įtrinkite prieskoniais ir 1 val. palaikykite kambario temperatūroje. Tešlai skirtus produktus plakite, kol susidarys vientisa masė.
Žuvies filė sudėkite į tešlą ir joje pamarinuokite 0,5 val. Tada žuvį iš abiejų pusių apkepkite įkaitusiame aliejuje, po to dar kartą apvoliokite tešloje ir vėl apkepkite. Patiekti tokius kepsniukus galima ir karštus, ir šaltus.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.