Žuvies troškinys su raugintais agurkais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
600 g | Žuvies filė |
1 vnt. | Morkos |
1 vnt. | Ropės |
20 g | Petražolių šaknys |
2 vnt. | Rauginti agurkai |
5 vnt. | Rauginti grybai |
80 g | Aliejus |
pagal skonį | Pipirai |
1 vnt. | Lauro lapai |
pagal skonį | Druska |
Gaminimas:
Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
Agurkus, morką, ropę ir petražolių šaknis nulupkite, supjaustykite kubeliais.
Grybus smulkiai supjaustykite.
Į molinius kepimo indus sluoksniais sudėkite daržoves, grybus ir žuvį. Įberkite pipirų grūdelių, įdėkite po gabalėlį lauro lapo. Užpilkite turinį nedideliu kiekiu vandens ir aliejaus.
Sudėkite indelius į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite apie 40 min.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 40min.