Žuvies troškinys su raugintais agurkais

Ingredientai:

600 g Žuvies filė
1 vnt. Morkos
1 vnt. Ropės
20 g Petražolių šaknys
2 vnt. Rauginti agurkai
5 vnt. Rauginti grybai
80 g Aliejus
pagal skonį Pipirai
1 vnt. Lauro lapai
pagal skonį Druska

Gaminimas:

Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.

Agurkus, morką, ropę ir petražolių šaknis nulupkite, supjaustykite kubeliais.

Grybus smulkiai supjaustykite.

Į molinius kepimo indus sluoksniais sudėkite daržoves, grybus ir žuvį. Įberkite pipirų grūdelių, įdėkite po gabalėlį lauro lapo. Užpilkite turinį nedideliu kiekiu vandens ir aliejaus.

Sudėkite indelius į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite apie 40 min.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.