Žuvis medaus „marškinėliuose“

Ingredientai:

800 g Žuvies filė
1 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 šaukštas Sviestas
2 šaukštas Medus
2 šaukštas Sojos padažas
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Rozmarinai

Gaminimas:

Marinatui: sumaišykite medų, sojų padažą ir sutraiškytus česnakus. Gerai išmaišykite.

Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, apibarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sumaišytą su sviestu. Guldykite žuvies gabaliukus odele į apačią ir apkepkite ant stiprios ugnies. Apverksite ir užpilkite marinatu. Sumeskite į keptuvę rozmarino šakeles.

Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies dar 5 min. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.