Žuvis su greitu padažu

Ingredientai:

500 g Žuvies filė
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Malti džiūvėsėliai
50 ml Aliejus
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Druska
7 šaukštas Majonezas
100 g Marinuoti agurkai
2 skiltelė Česnakai
sauja Žalumynai

Gaminimas:

Žuvį supjaustykite gabalėliais. Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais. Žuvies gabalėlius pamirkykite į išplaktą kiaušinį, paskui apvoliokite džiūvėsėliuose. Iškepkite aliejuje (po 5 – 7 min. iš abiejų pusių).

Agurkus ir žalumynus padažui smulkiai supjaustykite. Kartu su išspaustu česnaku suberkite į majonezą, išmaišykite.

Žuvį sudėkite į lėkštę. Padažą užpilkite ant viršaus arba patiekite atskirai indelyje.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.