Žuvis su greitu padažu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
500 g | Žuvies filė |
1 vnt. | Kiaušiniai |
0,5 stiklinė | Malti džiūvėsėliai |
50 ml | Aliejus |
žiupsnelis | Juodieji malti pipirai |
žiupsnelis | Druska |
7 šaukštas | Majonezas |
100 g | Marinuoti agurkai |
2 skiltelė | Česnakai |
sauja | Žalumynai |
Gaminimas:
Žuvį supjaustykite gabalėliais. Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais. Žuvies gabalėlius pamirkykite į išplaktą kiaušinį, paskui apvoliokite džiūvėsėliuose. Iškepkite aliejuje (po 5 – 7 min. iš abiejų pusių).
Agurkus ir žalumynus padažui smulkiai supjaustykite. Kartu su išspaustu česnaku suberkite į majonezą, išmaišykite.
Žuvį sudėkite į lėkštę. Padažą užpilkite ant viršaus arba patiekite atskirai indelyje.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.