Žuvis su kuskusu


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

4 vnt. Žuvis
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
6 vnt. Svogūnų laiškai
200 g Džiovinti abrikosai
1 stiklinė Kuskusas
200 ml Baltas sausas vynas
30 ml Citrinų sultys
pagal skonį Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Nuskuskite žuvį, keliose vietose aštriu peiliu įpjaukite nugarėlę. Sudėkite žuvis į aliejumi išteptą kepimo skardą, apibarstykite druska ir pipirais, kepkite 20 – 30 min.

Po 10 min. įpilkite į skardą baltojo vyno.

Kuskusą suberkite į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu (kad apsemtų kruopas), uždenkite dubenį lėkšte ir palikite pastovėti 10 min. Per tą laiką pagaminkite užpilą iš alyvuogių aliejaus, smulkintų svogūnų laiškų, citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, apliekite kruopas, įdėkite abrikosų gabalėlius ir išmaišykite.

Patiekite žuvį su kuskusu, aplieję po kepimo likusiu skysčiu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392